2 juni 2018
14:00

AC Jordbro

Referat: Västerhaninge IF - AC Jordbro

Vi visste att Jordbro var svårspelade och även extra taggade inför mötet med Västerhaninge. Det var därför skönt när 1-0 kom redan i den första minuten genom Fredrik på en frispark. 1-1 kom efter 7 minuter också det på en frispark i övrigt hände ingenting i den första halvleken och då menar jag ingenting. Noll avslut av vardera laget och noll hörnor, måste ha varit någon form av rekord. Matchbilden var i övrigt att Västerhaninge hade bollinnehav och Jordbro försvarade sig i sina positioner och försökte få till omställningar.

I andra halvlek började det äntligen hända saker, så till slut var det inget snack om vart segern skulle hamna. Vi stod bara och väntade på ett ledningsmål men vi fick vänta.
Mohammed debuterade för dagen och hade ett gäng bra lägen som han tyvärr brände. Tufan spelade bollen förbi Jordbros målvakt och Tejan stötte in bollen men domaren dömde tveksamt bort målet för offside. Jordbro fick en stor chans vid en omställning men slarvade bort den, annars var bollinnehavet stort, mycket stort i Västerhaninge favör.
Som sagt vi fick vänta till sista minuterna innan Västerhaninge rättvist kunde vinna matchen. Jocke kommer runt på högerkanten och får in bollen till Mohammed och den här gången missar inte Mohammed utan lägger in segermålet till
2-1.

Sammanfattningsvis: Bra krigarinsats, spelet hackade en del men vi är oerhört starka sista minuterna av matcherna och det har vi nu visat vid flera tillfällen i år. Ny träningsvecka därefter ett nytt derby denna gång mot Tungelsta IF.